Reviews

Ik ben heel erg blij met Mirjam als coach! Haar bijzondere aandacht, oprechte interesse en empathie gaven me meteen een veilig gevoel. Door haar duidelijke inzichten in het menselijk brein, begrijp ik waarom ik soms nog last had van dingen uit het verleden. Dankzij de wandelcoachsessies heb ik grote stappen gemaakt en in de hypnosesessie werden precies de juiste snaren uit mijn verleden geraakt waardoor ik volledig kon ontladen. Wat een bevrijding! Vol vertrouwen sta ik in het leven en ik zie de toekomst rooskleurig in.

Ellen

Mirjam is een bevlogen coach, ik word blij van haar enthousiaste en positieve persoonlijkheid. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Mirjam luistert zonder oordeel en haalt snel de kern uit je verhaal.
In het wandelcoachtraject zet Mirjam je letterlijk en figuurlijk in beweging. De frisse lucht en de natuur zijn fijn en inspireren.
Mirjam zorgt voor een duidelijke opbouw en structuur, maar heeft geen vast stramien. Ze kijkt naar wat er is en stemt daar de sessies en oefeningen op af. Echt een traject op maat.

Cindy Boëtius

Wat ik zo fijn vind aan Mirjam is haar oprechte interesse in jou als mens. Doordat ze precies de juiste vragen stelt, komt ze snel tot de kern van het probleem. Al wandelend zijn mijn persoonlijke vraagstukken aangepakt. Het is gewoon makkelijker in gesprek te komen wanneer je aan het wandelen bent. Bijkomend voordeel is dat je in beweging bent, zowel fysiek als mentaal én dat je in de natuur bent. Je bent er echt even helemaal uit, zodat je tot nieuwe inzichten komt en Mirjam weet daarin precies de juiste balans te vinden. Super bedankt, lieve Mirjam voor jouw kundige begeleiding.

Danielle

Mirjam is liefdevol, warm en inspirerend. Ze heeft enorm veel levenswijsheid en mensenkennis. Voor mij is naar Mirjam gaan telkens weer een écht cadeautje.

Renate

Ik kan het positieve weer zien, en het een plekje geven, en dat al naar 1 sessie! Had dit zelf niet verwacht dat dit ook echt zou lukken. Ik voel me veel beter zie het weer zitten en heb meer energie. Mirjam gaf me meteen een goed gevoel en ik voelde me veilig. Ze is een zeer lief en warm persoon, die me laat voelen ertoe te doen.

Maartin

Fijn dat Mirjam zich niet aan een bepaald patroon vasthoudt. Flexibel. Alles kan en mag en ze kijkt wat bij mij past in plaats van zich te houden aan 1 bepaalde werkwijze. Persoonlijk, warm. Ik vond de hypnose echt een openbaring.

Marielle

Mirjam is zeer kundig en geeft je een prettig, vertrouwd gevoel tijdens de sessies. Ze brengt rust in je hoofd en lijf, waardoor je er weer met nieuwe energie tegenaan kan!

Denise